Եթե առավոտյան շտապում եք աշխատանքի. նախաճաշ՝ 15 րոպեում
                                    Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ
2. Ալյուր – 150 գ
3. Թթվասեր – 3 ճ/գ
4. Շաքարավազ – 100 գ
5. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
6. Խնձոր
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորը պատրաստելու համար խառնել ձվերը և շաքարավազը, ավելացնել թթվասերը, փխրեցուցիչը և ալյուրը:
2. Խնձորները շերտատել, շարել տապակի հատակին, վրան լցնել խմորը: Թխել միկրոալիքային վառարանում՝ առավելագույն հզորությամբ, 10 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
 
 
 
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    