Բաժիններ՝

Լավագույն պիրոգը ամառային երեկույթների համար

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր – 1 թերթ
2. Ռևանդենի (ревень) – 100-200 գ
3. Շաքարավազ – 3 ճ/գ
4. Վանիլին – 1/2 թ/գ
5. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
6. Ձու – 1 հատ
7. Նուշի թերթիկներ
8. Վանիլային պաղպաղակ

Պատրաստման եղանակը

1. Շերտավոր խմորով շրջան ձևավորել:

Կարդացեք նաև

2. Ռևանդենին մանր կտրատել, լցնել ամանի մեջ, վրան կիտրոնի հյութ և շաքարավազ լցնել։ Թողնել 20 րոպե, ապա քամել:

3. Ռևանդենին տարածել խմորի վրա՝ եզրերից թողնելով 2-3 սմ։ Վրան վանիլին և շաքարավազ ցանել։

4. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան։

5. Խմորի եզրերը վրա բերել, նուշի թերթիկներ ցանել:

6. Թխել 30-40 րոպե:

7. Մատուցել մի գդալ պաղպաղակի հետ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս