Բրոկոլիով գրատեն
Բաղադրիչները՝4 բաժնի համար
- 50 գրամից մի փոքր ավել կարագ
- 30 գ ալյուր
- 350 մլ կաթ
- աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
- 1 պտղունց մշկընկույզ
- 1 կգ բրոկոլի
- 120 գ պինդ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Միջին ուժգնության կրակի վրա տեղադրած թավայի մեջ հալեցրեք կարագը: Ավելացրեք ալյուրն ու 1 րոպե խառնելով տաքացրեք:
Ավելացրեք կաթը: Աղ ու պղպեղ արեք, ավելացրեք մշկընկույզը: Թույլ կրակի վրա 10 րոպե պատրաստեք մինչև թանձրանալը:
Բրոկոլին մասնատեք: Կաթսայի մեջ 5 րոպե շոգեխաշեք:
Խորը տապակը պատեք կարագով: Բրոկոլին տեղադրեք տապակի մեջ: Վրան լցրեք սոուսը ու քերած պանիրը: Տապակը 20-25 րոպեով տեղադրեք 230 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում: