Բաժիններ՝

Բրոկոլիով գրատեն

Բաղադրիչները՝4 բաժնի համար

  • 50 գրամից մի փոքր ավել կարագ
  • 30 գ ալյուր
  • 350 մլ կաթ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • 1 պտղունց մշկընկույզ
  • 1 կգ բրոկոլի
  • 120 գ պինդ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Միջին ուժգնության կրակի վրա տեղադրած թավայի մեջ հալեցրեք կարագը: Ավելացրեք ալյուրն ու 1 րոպե խառնելով տաքացրեք:

Ավելացրեք կաթը: Աղ ու պղպեղ արեք, ավելացրեք մշկընկույզը: Թույլ կրակի վրա 10 րոպե պատրաստեք մինչև թանձրանալը:

Կարդացեք նաև

Բրոկոլին մասնատեք: Կաթսայի մեջ 5 րոպե շոգեխաշեք:

Խորը տապակը պատեք կարագով: Բրոկոլին տեղադրեք տապակի մեջ: Վրան լցրեք սոուսը ու քերած պանիրը: Տապակը 20-25 րոպեով տեղադրեք 230 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս