
Բրոկոլիով աղցան

Բաղադրությունը՝
- բրոկոլիի ծաղկաբույլեր- 2 գլուխ
- կարմիր սոխ- 1 հատ
- լոռամրգի չիր- 1/2 բաժակ
- արևածաղկի սերմեր – 1/2 բաժակ
- բեկոն- 1/2 բաժակ (ըստ ցանկության)
- մայոնեզ
- խնձորի քացախ- 2 ճաշի գդալ
- մեղր- 2 ճաշի գդալ
- Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Բրոկոլին, մանր կտրատած կարմիր սոխը, լոռամրգի չիրը, արևածաղկի սերմերը և մանրացված բեկոնը (եթե օգտագործում եք) խառնեք։
Առանձին փոքր ամանի մեջ մայոնեզը, խնձորի քացախը, մեղրը, աղը և պղպեղը հարել այնքան մինչև միասեռ զանգված կստանաք։
Ստացված սոուսն ավելացրեք բրոկոլի խառնուրդի վրա և լավ խառնել:
Նախքան մատուցելը աղցանը առնվազն 1 ժամ դնել սառնարանում, որպեսզի համերը միաձուլվեն, իսկ բրոկոլին մի փոքր փափկի: