Բաժիններ՝

Շատ համեղ կեքսեր «Բրաունի»

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 180 գ

2. Շոկոլադ – 100 գ

3. Շաքարավազ – 200 գ

4. Ձու – 4 հատ

5. Ալյուր – 100 գ

6. Կակաո – 40 գ

7. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը և շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, մի փոքր սառեցնել և հարել: Ավելացնել շաքարավազը, նորից լավ հարել:

2. Հետո մեկ-մեկ ավելացնել ձվերը և յուրաքանչյուր ձվից հետո հարել մեկ րոպե:

3. Առանձին թասի մեջ մաղել ալյուրը, կակաոն և փխրեցուցիչը:

4. Իրար խառնել բոլոր բաղադրիչները և ստանալ միասեռ զանգված:

5. Խմորը տեղաբաշխել կեքսի համար նախատեսված թղթե կաղապարների մեջ (ստացվում է 12-14 կեքս) և թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս