Միսը՝ պանրային սոուսով. համեղ և հագեցնող ընթրիք
Բաղադրիչներ
1. Խոզի միս – 1.5 կգ
2. Շամպինիոններ – 0.5 կգ
3. Հալած պանիր – 250 գ
4. Տոմատի մածուկ – 1 ճ/գ
5. Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Միսը խորանարդաձև կտրատել, լցնել տապակի մեջ, դնել միջին կրակի վրա: Սունկի վրա եռացրած ջուր լցնել, հասցնել եռման և եփել 10 րոպե:
2. Երբ սունկը պատրաստ լինի, ջուրը թափել, սառեցնել, այնուհետև ավելացնել մսին, համեմել աղով, սև պղպեղով և խառնել:
3. Լցնել տոմատի մածուկը և ևս մեկ անգամ խառնել: Ավելացնել պանիրը, խառնել: Մատուցելիս զարդարել կտրատված կանաչիներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը