Բաժիններ՝

Բանանով և խտացրած կաթով ռուլետ՝ ընդամենը 20 րոպեում

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

1. Ձու – 3 հատ
2. Շաքարավազ – 5 ճ/գ
3. Աղ
4. Սերուցք կամ չոր կաթ – 5 ճ/գ
5. Ալյուր – 5 ճ/գ

Կրեմի համար՝

Կարդացեք նաև

1. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
2. Բանան – 1-2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը լավ հարել, ավելացնել շաքարավազը, աղը: Այս զանգվածին ավելացնել չոր կաթը, ալյուրը և սոդան:

2. Ստացված խմորը լցնել յուղաթղթով պատված տապակին: Թխել 5-7 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

3. Տաք խմորի վրա բարակ շերտով տարածել խտացրած կաթը և վրան շարել մանր շերտատված բանանները, արագ փաթաթել ռուլետը: Խտացրած կաթի փոխարեն կարող եք օգտագործել ցանկացած կրեմ:

4. Զարդարել շոկոլադե ջնարակով, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս