Լավագույն կրեմը՝ պատրաստված խտացրած կաթով
Բաղադրիչներ
1. Յուղոտ թթվասեր – 200 մլ
2. Շաքարի փոշի – 50 գ
3. Կաթնաշոռ – 200 գ
4. Խտացրած կաթ – 0.5 բանկա
5. Վանիլին – 1 փաթեթ
Պատրաստման եղանակը
1. Թթվասերը և շաքարի փոշին հարել:
2. Կաթնաշոռն անցկացնել մաղով՝ գնդիկները հարթեցնելու համար:
3. Այնուհետև միացնել թթվասերը, կաթնաշոռը և խտացրած կաթը, ավելացնել վանիլինը և խառնել, մինչև ստացվի պինդ կրեմ:
4. Պատրաստի կրեմը կարելի է օգտագործել տորթերի պատրաստման ժամանակ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը