Դիետիկ շիլա՝ ինչպես նախաճաշի, այնպես էլ՝ ընթրիքի համար
Բաղադրիչներ
1. Դդում – 0.5 հատ
2. Անյուղ կաթ – 1 բաժակ
3. Մեղր – 2 ճ/գ
4. Ընկույզ, չամիչ, ծիրանաչիր կամ սալորաչիր
Պատրաստման եղանակը
1. Դդումը մաքրել, տապակել, այնուհետև եփել ջրով, թափել ջուրը, ավելացնել կաթը, եփել ևս 5 րոպե:
2. Երբ շիլան մի փոքր սառչի, ավելացնել մեղրը:
3. Մատուցելիս զարդարել ընկույզով, չամիչով կամ չորամրգերով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը