Բաժիններ՝

Դիետիկ շիլա՝ ինչպես նախաճաշի, այնպես էլ՝ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 0.5 հատ
2. Անյուղ կաթ – 1 բաժակ
3. Մեղր – 2 ճ/գ
4. Ընկույզ, չամիչ, ծիրանաչիր կամ սալորաչիր

Պատրաստման եղանակը

1. Դդումը մաքրել, տապակել, այնուհետև եփել ջրով, թափել ջուրը, ավելացնել կաթը, եփել ևս 5 րոպե:

Կարդացեք նաև

2. Երբ շիլան մի փոքր սառչի, ավելացնել մեղրը:

3. Մատուցելիս զարդարել ընկույզով, չամիչով կամ չորամրգերով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս