Պանրով և խոզապուխտով նախաճաշ՝ ուելսական բաղադրատոմսով
Բաղադրիչներ
1. Թոստի սպիտկ հաց – 2 կտոր
2. Խոզապուխտ – 2 կտոր
3. Չեդդեր պանիր – 200 գ
4. Մուգ գարեջուր – 250 մլ
5. Վուսթերյան սոուս – 1 թ/գ
6. Մանանեխ – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Հացի բաժանել կտորների, առավել հարմար է խաչաձև՝ 8 մասի:
2. Չոր տապակի մեջ տապակել հացի կտորները: Դնել թխման համար նախատեսված տապակի մեջ: Հացի կտորների վրա խոզապուխտ դնել:
3. Կաթսայի մեջ լցնել գարեջուրը, վուսթերյան սոուսը և մանանեխը: Դնել կրակի վրա. հասցնել եռման և աստիճանաբար ավելացնել քերած պանիրը:
4. Եփել ևս 3 րոպե՝ անընդհատ խառնելով:
5. Ստացված զանգվածը լցնել հացերի և խոզապուխտի վրա: Դնել ջեռոցը և 5-10 րոպե եփել բարձր ջերմաստիճանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը