Բաժիններ՝

Հավով կոտլետներ՝ պանրով և ձվով նուրբ միջուկով

Բաղադրիչներ

1. Հավի աղացած միս – 500 գ

2. Սոխ – 1 հատ

3. Ձու – 3 հատ

4. Պանիր – 150 գ

5. Կարագ – 2 ճ/գ

6. Սխտոր – 2 պճեղ

7. Մաղադանոս

8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել հավի աղացած միսը, սոխը, սխտորը, 1 ձուն, համեմել աղով և պղպեղով:

2. Միջուկի համար խառնել աղացած պանիրը, խաշած 2 ձվերը, մանր կտրատված մաղադանոսը և փափուկ կարագը:

3. Ստացված ֆարշից գնդեր ձևավորել, մեջտեղում փոսիկ բացել և լցնել միջուկը:

4. Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել և երկու կողմերից տապակել կոտլետները:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս