Բաժիններ՝

Հնդկական կոտլետներ՝ ոսպով և բրնձով

Բաղադրիչներ

1. Ոսպ – 1 բաժակ
2. Բրինձ – 1 բաժակ
3. Կանաչիներ – 1 փունջ
4. Համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
5. Աղ՝ ըստ ճաշակի
6. Պաքսիմատ – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Ոսպը լվանալ, վրան եռացրած ջուր լցնել և 20 րոպե թողնել, որ ուռչի:

2. Բրինձը եփել՝ մինչև պատրաստ լինելը:

3. Ոսպը հարել բլենդերով:

4. Ոսպը, բրինձը, կանաչիները, աղը և համեմունքները խառնել:

5. Ձեռքերով կոտլետներ ձևավորել, պատել պաքսիմատով և տապակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս