Աշխարհի ամենաարագ պիցցան նրանց համար, ովքեր չեն սիրում խմորի հետ աշխատել:
Սուրճի բաղադրատոմս, հանուն որի կցանկանաք արթնանալ:
Այսօր պատրաստում ենք հանրահայտ Պեստո սոուսը. պարզվում է՝ այն բավականին հեշտ է:
Հնդկաստանում տապակած մրգերն ու բանջարեղենը կոչվում են «պակորա»: Բանանը պատրաստվում է շատ արագ և հեշտ:
Թխվածքը, տորթը պետք է աստիճանաբար սառեցնել։ Ջերմաստիճանի կտրուկ փոփոխության պատճառով այն կարող է նստել կամ մեջտեղում կարող է փոս առաջանալ։ Ալյումինե կաթսայի մեջ հարելիս տորթի խմորի գույնը մգանում է։ Շերտավոր խմորի եզրերին ձու քսել չի կարելի։ Եփվելիս այն չորանում է, եւ խմորը չի բարձրանում։ Որպեսզի թխվածքը վառ դեղին գույն ունենա, պետք է ձվի դեղնուցը նախորդ […]
Կետչուպ՝ կանաչ լոլիկից. շատ համեղ և ինքնատիպ:
Օրվա համեղ և առույգ սկիզբ. անուշաբույր ֆրապուչինո:
Կծու աջիկա՝ ռեհանով և ընկույզով:
Ինչպես պատրաստել լյարդը, որպեսզի այն լինի համեղ, փափուկ և նուրբ:
Դասական ֆրանսիական օմլետ՝ պանրով:
Անուշաբույր միս՝ վրացական ձևով՝ պատրաստված ջեռոցում:
Համեղ և անուշաբույր «Տնական» հացի ամենապարզ բաղադրատոմսը:
Հանճարեղ աղանդեր. կիվին՝ շոկոլադով և սերուցքով:
Անհավանական եթերային աղանդեր. հատապտուղներով սուֆլե՝ առանց ալյուրի:
Ամենաօգտակար նախաճաշը, որի պատրաստման համար կպահանջվի 5 րոպե:
Նարնջով կեքս. լավագույն թխվածքը, որը պետք է անպայման փորձել:
Նրբահամ լյարդ՝ վրացական ձևով:
Սնկով փլավ. անուշաբույր, համեղ և պարզ:
Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհու հաջողության բանաձևը. արագ և էժան տորթ:
Անկրկնելի նուրբ հավ՝ սխտորանարնջային մարինադում:
Coca-Cola ընկերությունը տասնամյակի ընթացքում առաջին անգամ գործարկում է նոր ըմպելիքի արտադրություն, որը նարնջի եւ վանիլի համ կունենա:
Խոզի միսը՝ նարնջային ջնարակով:
Երշիկի հյուրանոց է բացվել Գերմանիայում՝ Նյուրնբերգի մերձակայքում:
Կիրակնօրյա ռուլետ «5 րոպե». արագ և համեղ:
Մարինացված թարմ սունկ. ավելի հեշտ և արագ չի լինում:
Բազուկով աղցան. ընդամենը մեկ բաղադրիչը փոխում է ամբողջ համը:
«Հասարակ» պիրոգ. այս բաղադրատոմսը գերազանցում է բոլոր սպասումները:
Բալով և մասկարպոնե պանրով տորթ:
Հատապտուղներով թխվածք, որն անհավանական արագ է պատրաստվում:
Կաթնաշոռային աղանդեր, որը թխել հարկավոր չէ: