Անուշաբույր և պարզ թխվածք՝ դեղձով կեքս:
«Կաչիատորե». հավը՝ իտալական ձևով:
Tarte flambée. խնձորով և բեկոնով «պիցցա»:
Աղցան «Գյուղական». ամենապարզ ու սիրելի մթերքները՝ մեկ ուտեստում:
Բաղադրիչներ
Տավարի փափկամիս – 500 գ Խաշած բազուկ – 1 հատ
Միջին չափի 2 կարտոֆիլ կտրատել, ձեթով սոխառածի հետ մի քիչ տապակել:
Համեղ և օգտակար կոնֆետներ՝ պատրաստված կաթնաշոռից:
Հունական դդմիկային պիրոգ՝ ֆետա պանրով. շատ համեղ է:
Բաղադրատոմս
1 կապ ավելուկ 200 գ գլուխ սոխ 200 գ բլղուր
Գերազանց տնական խտացրած կաթ՝ ընդամենը 15 րոպեում:
Իտալական պանրային կոնֆետներ:
Թխվածք, որը կարող են օգտագործել նույնիսկ նրանք, ովքեր չեն ցանկանում գիրանալ: Fithacker.ru-ի հաղորդմամբ՝ թխվածքը 5.48 գրամ սպիտակուց, 0.54 գրամ ճարպ և 15.35 գրամ ածխաջուր է պարունակում:
1 կգ ալյուր 1 ճաշի գդալ խմորիչ 1 սուրճի բաժակ բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ շաքարավազ 3 ճաշի գդալ մեղր ջուր
Միսը ֆրանսիական ձևով՝ պատրաստված կարտոֆիլով և սնկով:
Իտալական սոուս «Մարիանարա»:
Հունական թխվածքաբլիթներ «Ձմեռային երազ»՝ ընկույզով և մեղրով:
Հավի կրծքամիս – 900 գ Ձու – 5 հատ
Կարտոֆիլը իտալական ձևով՝ սխտորով և պարմեզանով:
0.5 կգ ալյուր 200 գ չամիչ 100 գ շաքարավազ 1 ճգ խմորիչ
Թեթև աղանդեր նախաճաշի համար. բանանը՝ կաթնաշոռով և յոգուրտով:
Մուրաբա՝ պատրաստված ձմերուկի կեղևից:
Ինչպես մարինացնել սալորը:
Ինչպես սալորը և լոլիկը միասին մարինացնել:
Կիվիի և բանանի մուրաբա:
Hungry Panda-ի հետ կարելի է սովորել հետաքրքիր ուտեստներ պատրաստել:
Պանրով Ֆրիտատա՝ 4 չափաբաժնի համար:
Բուրավետ մարինացված դդում:
Մարինացված բազուկ՝ խնձորի հյութի մեջ. բաղադրատոմս գուրմանների համար:
Նուրբ և անուշաբույր մուրաբա՝ մանդարինից:
Համեղ պղպեղ՝ մարինացված 1 օրում: