Բաժիններ՝

Նուրբ աղցան հավի կրծքամսով և ձվով

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 300 գ
2. Ձու – 3 հատ
3. Վարունգ – 2 հատ
4. Պանիր – 50 գ
5. Թթվասեր՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը խաշել: Սառեցնել և խորանարդաձև կտրատել:

2. Ձուն մանրացնել: Վարունգը խորանարդաձև կտրատել:

3. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:

4. Մթերքներին ավելացնել թթվասերը և լավ խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս