Դդմիկ՝ լցոնված կաթնաշոռով
Բաղադրիչներ
1. Կաթնաշոռ – 0.5 կգ
2. Դդմիկ – 0.5 կգ
3. Ձու – 1 հատ
4. Պինդ պանիր – 100 գ
5. Սխտոր – 1 ատամիկ
6. Բուսական յուղ
7. Կանաչի
8. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Դդմիկներից նավակներ ձևավորել:
2. Կաթնաշոռին ավելացնել մանրացված սխտորը, ձուն և կանաչին:
3. Լավ խառնել և ստացված զանգվածով լցոնել դդմիկները:
4. Դդմիկների վրա քերիչով անցկացրած պանիր շաղ տալ և դնել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, եփել մոտ 30 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը