Բաժիններ՝

Հավի քաբաբ

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 45 գ
2. Աղացած գինձ – 10 գ
3. Սոխ – 1 գլուխ
4. Սխտոր – 1 ատամիկ
5. Սոյայի սոուս – 30 մլ
6. Շագանակագույն շաքարավազ – 5 գ
7. Կիտրոնի հյութ – 15 մլ
8. Աղ՝ ըստ ցանկության
9. Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության
10. Հավի կրծքամիս – 500 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը, գինձը, մանր կտրատված սոխը, սխտորը, սոյայի սոուսը, կիտրոնի հյութը, շագանակագույն շաքարավազը, աղ և պղպեղը խառնել:

2. Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել: Լցնել ստացված զանգվածի մեջ և մեկ գիշեր մարինացնել սառնարանում:

3. Խորանարդիկներն անցկացնել փայտիկների վրա և կրակի վրա 6 րոպե եփել բոլոր կողմերից:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս