Բաժիններ՝

Ռուսական աղցան՝ բանջարեղենով և ոլոռով

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 250 գ
2. Կանաչ ոլոռ – 1 կգ
3. Գազար – 500 գ
4. Մայոնեզ – 250 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրած կարտոֆիլը և գազարը խորանարդաձև կտրատել և խաշել: Բանջարեղենի սառելուց հետո լցնել ոլոռը:

2. Ավելացնել մայոնեզը: Լավ խառնել: Եթե աղցանն անմիջապես չեք մատուցելու, պահեք այն սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս