Բաժիններ՝

Հավի կրծքամիսը՝ իտալական ձևով

Բաղադրիչներ

1. Պաքսիմատ – 150 գ
2. Հավի կրծքամիս – 8 կտոր
3. Քերած պարմեզան – 150 գ
4. Ռեհան – 11 թ/գ
5. Չորացրած ուրց – 11 թ/գ
6. Խնկածաղիկ – 1 թ/գ
7. Չորացրած սխտոր – 1/2 թ/գ
8. Աղ՝ ըստ ցանկության
9. Աղացած կարմիր պղպեղ՝ ըստ ցանկության
10. Կարագ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը կտրատել մոտավորապես 1.5-2 սմ լայնության շերտերի:

2. Խառնել պաքսիմատը, կանաչիները, պարմեզանը և համեմունքները:

3. Հալեցրած կարագի մեջ նախապես թավալած հավի կրծքամսի կտորները պատել պաքսիմատի և կանաչիների խառնուրդով և շարել յուղապատ տապակի վրա:

4. Հավը 20 րոպե եփել 200 աստիճան ջեռոցում:

5. Մատուցել մարինարա կամ մեղրով և մանանեխով սոուսի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս