Բաժիններ՝

Հավով և բրոկոլիով աղցան՝ ռուսական խոհանոցից

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
2. Բրոկկոլի – 1 հատ
3. Պինդ պանիր – 250 գ
4. Աղ՝ ըստ ցանկության
5. Մայոնեզ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Աղցանը պատրաստելու համար եփել հավի կրծքամիսը: Սառեցնել: Այնուհետև կտրատել փոքր կտորների:

2. Բրոկոլին եփել 4-5 րոպե աղ արած ջրում: Սառեցնել: Մեծ կտորների կտրատել:

3. Հավը և բրոկոլին խառնել, ավելացնել քերած պանիրը և ճզմած սխտոր՝ ըստ ցանկության: Համեմել աղով և ավելացնել մայոնեզը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս