Հավով և բրոկոլիով աղցան՝ ռուսական խոհանոցից
Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
2. Բրոկկոլի – 1 հատ
3. Պինդ պանիր – 250 գ
4. Աղ՝ ըստ ցանկության
5. Մայոնեզ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Աղցանը պատրաստելու համար եփել հավի կրծքամիսը: Սառեցնել: Այնուհետև կտրատել փոքր կտորների:
2. Բրոկոլին եփել 4-5 րոպե աղ արած ջրում: Սառեցնել: Մեծ կտորների կտրատել:
3. Հավը և բրոկոլին խառնել, ավելացնել քերած պանիրը և ճզմած սխտոր՝ ըստ ցանկության: Համեմել աղով և ավելացնել մայոնեզը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը