Բաժիններ՝

Կաթնաշոռահատապտղային մուս

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 400 գ
2. Սալոր – 200 գ
3. Սառեցված բալ 400 գ
4. Ձու – 4 հատ
5. Մեղր – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն և մեղրը լցնել բլենդնրի մեջ, հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել կաթնաշոռը և շարունակել հարել:

2. Ինչից հետո տարայի մեջ լցնել առանց կորիզների սառեցված բալը և կրկին հարել:

3. Ստացված մուսը լցնել կաղապարների մեջ և դնել սառնարանը:

4. Մատուցելիս զարդարել՝ ըստ ցանկության:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս