Բաժիններ՝

Հավի մսով, սնկով ու պանրով գնդիկներ

Բաղադրիչներ՝

  • հավի փափկամիս- 200-250 գ
  • ձու- 3 հատ
  • շամպինյոն- 3-5 հատ
  • բուսական յուղ- 1 ճ/գ
  • պանիրժ 150 գ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ ու մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հավի միսը 20-25 րոպե եփեք, ձուն՝ 10 րոպե: Թողեք սառչի:

Սունկը փոքր կտորներով կտրատեք: Բուսական յուղով թավայի մեջ մի քանի րոպե տապակեք ու հովացրեք:

Կարդացեք նաև

Հավի միսը փոքր կտորներով կտրատեք: Ձուն ու պանիրը քերիչով քերեք:

Հավի միսը, սունկն ու պանիրը խառնեք: Աղ ու պղպեղ արեք, ավելացրեք մայոնեզն ու քերած պանրի 2/3 մասը: Լավ խառնեք:

Ստացված զանգվածից ընկույզի մեծության գնդիկներ արեք ու գլորեք մնացած պանրի մեջ: Ստացված գնդիկները տեղադրեք ափսեի մեջ ու մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս