Բաժիններ՝

Խոզի միսը՝ պանրով ու լոլիկով

Բաղադրիչները`

  • 500 գ խոզի միս
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • 1 թ/գ բուսական յուղ
  • 2-3 հատ լոլիկ
  • 1-2 գլուխ սոխ
  • 150 գ պանիր
  • մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Խոզի միսը համաչափ կտորներով կտրատեք: Ցելոֆանի մեջ փաթաթեք ու երկու կողմից թակեք:

Միսը աղ ու պղպեղ արեք: Տապակը պատեք փայլաթիթեղով, փայլաթիթեղի վրա բուսական յուղ քսեք, վրան շարեք մսի կտորները:

Կարդացեք նաև

Լոլիկն ու սոխը բարակ օղակների ձևով կտրատեք: Պանիրը խոշոր քերիչով քերեք:

Մսի կտորների վրա մայոնեզ քսեք: Մսի յուրաքանչյուրի կտորի վրա սոխի ու լոլիկի օղակներից շարեք: Վրան լցրեք քերած պանիրը:

Տապակը մոտ 30-35 րոպեով տեղադրեք 180 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս