Բաժիններ՝

Ձվածեղ «Պուլյար»

Բաղադրիչները՝

  • 5 ձու
  • 2 ճ/գ կաթ կամ սերուցք
  • 1 թ/գ կարագ
  •  աղ

Պատրաստման եղանակը

Ձվերի դեղնուցներն ու սպիտակուցները առանձնացրեք:

Դեղնուցների վրա մի պտղունց աղ արեք: Ավելացրեք կաթը կամ սերուցքը, խառնեք:

Կարդացեք նաև

Սպիտակուցները մի պտղունց աղի հետ միքսերով հարեք մինչև փրփրելը:

Կարագով թավան դրեք միջին ուժգնության կրակին:

Ձվի դեղնուցը լցրեք թավայի մեջ, թավայի ողջ մակերեսով հավասարաչափ բաշխեք:

Մեկ րոպե հետո դեղնուցի վրա լցրեք հարած սպիտակուցը: Թավայի կափարիչը ծածկեք և միջին ուժգնության կրակի վրա 7 րոպե տապակեք՝ մինչև սպիտակուցի պատրաստ լինելը:

Պատրաստի ձվածեղը դրեք մեծ ափսեի մեջ: Ձվածեղը կիսեք: Մի կեսը մյուսի վրա այնպես տեղադրեք, որ սպիտակուցները մնան մեջտեղում: Մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս