Բաժիններ՝

Արգենտինական դասական սոուս «Չիմիչուրրի»

Բաղադրիչներ

1. Մաղադանոս – 30 գ

2. Սոխ – 20 գ

3. Սխտոր – 2 պճեղ

4. Դիժոնյան մանանեխ – 2 թ/գ

5. Խնձորի քացախ – 2 ճ/գ

6. Շագանակագույն շաքարավազ – 1.5 թ/գ

7. Ձիթայուղ – 50 մլ

8. Աղ, սև պղպեղ

9. Չիլի պղպեղ – (թարմ)

Պատրաստման եղանակը

1. Թասի մեջ խառնել շաքարավազը և քացախը:

2. Կանաչին, սոխը և սխտորը մանր կտրատել:

3. Սոխն ու սխտորն ավելացնել շաքարավազային զանգվածին:

4. Չիլին մաքրել սերմերից և մանրացնել:

5. Ստացված զանգվածին ավելացնել չիլի պղպեղը և մանանեխը, կանաչին, համեմել աղով և պղպեղով: Լցնել ձիթայուղը: Լավ խառնել: Սոուսը պատրաստ է:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս