Բաժիններ՝

Ելակով աղանդեր, որը կարելի է ուտել՝ առանց գիրանալու մասին մտածելու

Բաղադրիչներ

1. Ժելատին – 3 ճ/գ

2. Ջուր – 1 ճ/գ

3. Թթվասեր – 0.5 լ

4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ

5. Վանիլին

6. Ելակ

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը թրջել ջրով: Թթվասերը խառնել շաքարավազի և վանիլինի հետ, չհարել: Ժելատինը դնել կրակի վրա և անընդհատ խառնելով՝ հասցնել եռման: Այնուհետև ժելատինին ավելացնել թթվասերը, անընդհատ խառնել:

2. Կաղապարի մեջ շարել ելակները, վրան լցնել թթվասերային զանգվածը: Մի քանի ժամ դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս