Բաժիններ՝

Մսով պատրաստված կարտոֆիլային պիրոգ. գերազանց գաղափար ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

Խմորի համար

1. Կարտոֆիլ – 4 հատ
2. Ալյուր – 1 ճ/գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Համեմունքներ

Միջուկի համար

1. Հավի աղացած միս – 200 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սխտոր – 1 ատամիկ
4. Լոլիկ – 1 հատ
5. Խաշած ձու – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Եփել կարտոֆիլը, թափել ջուրը և տրորել, հետո ավելացնել ձու, ալյուր և համեմունքներ:

2. Թողնել, որ խմորը մի փոքր սառչի:

3. Տապակել աղացած միսը, ավելացնել սխտոր, սոխ և համեմունքներ:

4. Բացվող կաղապարը պատել կարագով, պաքսիմատ շաղ տալ և լցնել կարտոֆիլային խմորը, հարթեցնել:

5. Այնուհետև խմորի մեջ շարքով տեղավորել միսը, օղակաձև կտրատված լոլիկը և ձուն: Հետո վրան լցնել հարած երկու ձու, 1 ճ/գ մայոնեզ, 2 ճ/գ կաթ և համեմունք: Վրան քերած պանիր շաղ տալ:

6. Թխել 20 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս