Չոր մարինադ՝ սուրճով. միսը ստացվում է շատ փափուկ և անուշաբույր
Բաղադրիչներ
1. Սուրճ – 1/4 բաժակ
2. Շագանակագույն շաքարավազ – 2 ճ/գ
3. Աղ – 1 ճ/գ
4. Աղացած չիլի – 1 ճ/գ
5. Աղացած սև պղպեղ – 1.5 թ/գ
6. Քաղցր կարմիր պղպեղ – 1.5 թ/գ
7. Կայենյան պղպեղ – 1/2 թ/գ
8. Սխտորի փոշի – 1.5 թ/գ
9. Սոխի փոշի – 1.5 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Թասի մեջ խառնել բոլոր բաղադրիչները:
2. Պահպանել մարինադը սառնարանում մոտ 3 ամիս:
3. Միսը մարինադի մեջ պետք է թավալել պատրաստելուց 1 ժամ առաջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը