
Ծախսեք ընդամենը 20 րոպե և տնային պայմաններում պատրաստեք իդեալական եփած խտացրած կաթ

Բաղադրիչներ
1. Խտացրած կաթ – 400 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խտացրած կաթը լցնել ապակյա թասի մեջ և դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ 2 րոպե՝ 700 Վտ հզորությամբ:
2. Հետո հանել, խառնել և ևս 2 րոպե վերադարձնել միկրոալիքային վառարանի մեջ:
3. Եփել մոտ 8 րոպե՝ յուրաքանչյուր 2 րոպեն մեկ խառնելով:
4. Գործողությունը պետք է կրկնել 4 անգամ:
5. Հասցնել համապատասխան խտության և գույնի, որ ցանկանում եք, և օգտագործել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը