Բաժիններ՝

Սերուցքային աղանդեր «Ամանորյա»

Բաղադրիչներ

1. Սերուցք (20%) – 200 մլ
2. Շաքարի փոշի – 50 գ
3. Սառեցված հատապտուղներ (ելակ) – 200 գ
4. Ազնվամորի կամ բալ՝ զարդարման համար

Պատրաստման եղանակը

1. Հատապտուղները և սերուցքը սառեցնել:

2. Սերուցքը հարել: Աստիճանաբար ավելացնել շաքարի փոշին և հարել 3-5 րոպե:

3. Ավելացնել հատապտուղները և կրկին հարել:

4. Լցնել բաժակների մեջ:

5. Զարդարել հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս