Բաժիններ՝

Հնդկաձավարն այս տարբերակով վստահաբար չեք փորձել

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 100 գ

2. Խնձոր – 2 հատ

3. Հնդկաձավար – 200 գ

4. Թթվասեր – 3 ճ/գ

5. Չամիչ – 50 գ

6. Շաքարավազ

7. Դարչին

8. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռն անցկացնել մաղով, խնձորը խորանարդաձև կտրատել, չամիչը թրջել:

2. Հնդկաձավարը եփել, համեմել կարագով:

3. Ավելացնել շաքարավազով հարած ձվերը, չամիչը, խնձորը, կաթնաշոռը, թթվասերը, դարչինը, շաքարավազը, մանրակրկիտ խառնել:

4. Թխման կաղապարը պատել կարագով և զանգվածը լցնել մեջը:

5. Թխել 180 աստիճանում 10-15 րոպե։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս