Բաժիններ՝

Թաթարական պիրոգ. հատկապես համեղ է խմորը

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

1. Ալյուր – 300 գ
2. Կաթ – 200 մլ
3. Աղ – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
5. Բուսական յուղ – 1-2 ճ/գ
6. Չոր խմորիչ – 1 թ/գ
7. Ձու – 1 հատ
8. Սոդա – դանակի ծայրով

Միջուկի համար՝

Կարդացեք նաև

1. Թթվասեր – 500 գ
2. Ձու – 4 հատ
3. Շաքարավազ – 6 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները, հունցել և մեկ ժամ թողնել:

2. Ձվերը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել թթվասերը, կրկին հարել:

3. Խմորը գրտնակել, դնել կաղապարի մեջ:

4. Խմորի մեջ լցնել միջուկը, ծայրերն առաջ բերել:

5. Թխել 30-40 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս