Բաժիններ՝

Արագ և տաք սենդվիչներ՝ նրբերշիկով

Բաղադրիչներ

1. Հաց
2. Մայոնեզ
3. Լոլիկ – 3-4 հատ
4. Պանիր – 200 գ
5. Նրբերշիկ – 500 գ
6. Կանաչեղեն
7. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հացը կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Պանիրն անցկացնել քերիչով, նրբերշիկներն օղակաձև կտրատել, կանաչեղենը՝ մանր, լոլիկներն օղակների կտրատել:

3. Տապակը պատել բուսայուղով, դնել հացի կտորները:

4. Տաք հացի վրա լոլիկի 2 շերտ դնել, այնուհետև՝ պանրի, կանաչիների, մայոնեզի և նրբերշիկների խառնուրդը: Վրան կրկին պանիր շաղ տալ և դնել ջեռոցը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս