Բաժիններ՝

Հրաշալի սոուս մսային և ձկնային ուտեստների համար

Բաղադրիչներ

1. Սամիթ – 2 փունջ
2. Սխտոր – 1 պճեղ
3. Բուսայուղ – 100 մլ
4. Մեկ կիտրոնի հյութ
5. Կիտրոնի կեղև – 0.5 թ/գ
6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սամիթը մանր կտրատել և տրորել աղով:

Կարդացեք նաև

2. Կիտրոնի կեղև քերել, ավելացնել սամիթին:

3. Սխտորը ճզմել, ավելացնել սամիթային զանգվածին:

4. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, և սոուսը պատրաստ է: Պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս