Հրաշալի սոուս մսային և ձկնային ուտեստների համար
Բաղադրիչներ
1. Սամիթ – 2 փունջ
2. Սխտոր – 1 պճեղ
3. Բուսայուղ – 100 մլ
4. Մեկ կիտրոնի հյութ
5. Կիտրոնի կեղև – 0.5 թ/գ
6. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սամիթը մանր կտրատել և տրորել աղով:
2. Կիտրոնի կեղև քերել, ավելացնել սամիթին:
3. Սխտորը ճզմել, ավելացնել սամիթային զանգվածին:
4. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, և սոուսը պատրաստ է: Պահել սառնարանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը