Բաժիններ՝

Տնական կարագ՝ առանց կոնսերվանտների. կպահանջվի 7 րոպե

Բաղադրիչներ

1. Սերուցք կամ տնական թթվասեր – 1 լ
2. Ծովի աղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Սերուցքը սառեցնել: Անյուհետև 10 րոպե հարել բլենդերով կամ հարիչով: Կստացվի խիտ սերուցք:

2. Պետք է շարունակել խառնել այնքան ժամանակ, մինչև յուղային զանգվածն առանձնանա թանից:

3. Այնուհետև կարագը քամել մաղով, որպեսզի թանը թափվի: Մնացած կարագը լվանալ սառը ջրով՝ գդալով խառնելով, մինչև ջուրը չպարզվի:

Տնական կարագի պահպանման ժամկետն է՝ 2-3 ամիս:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս