Տնական կարագ՝ առանց կոնսերվանտների. կպահանջվի 7 րոպե
Բաղադրիչներ
1. Սերուցք կամ տնական թթվասեր – 1 լ
2. Ծովի աղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Սերուցքը սառեցնել: Անյուհետև 10 րոպե հարել բլենդերով կամ հարիչով: Կստացվի խիտ սերուցք:
2. Պետք է շարունակել խառնել այնքան ժամանակ, մինչև յուղային զանգվածն առանձնանա թանից:
3. Այնուհետև կարագը քամել մաղով, որպեսզի թանը թափվի: Մնացած կարագը լվանալ սառը ջրով՝ գդալով խառնելով, մինչև ջուրը չպարզվի:
Տնական կարագի պահպանման ժամկետն է՝ 2-3 ամիս:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը