![](/banners/BeFunky-design.jpg)
Քաղցր տոստ՝ հացով և պնդուկով
![](https://168.am/wp-content/uploads/2019/07/muesli-toast-with-labneh-hazelnuts-and-honey.jpg)
Բաղադրիչներ
1. Պնդուկ – 3 ճ/գ
2. Ձիթապտղի յուղ – 1 թ/գ
3. Հաց – 2 կտոր
4. Հունական յոգուրտ – 3 ճ/գ
5. Մեղր – 2 ճ/գ
6. Սև աղացած պղպեղ և աղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Պնդուկը մանրացնել և խառնել ձիթայուղի հետ: Համեմել աղով և պղպեղով:
2. Հացի վրա հունական յոգուրտ տարածել, լցնել պնդուկը և ավելացնել մեղրը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը