Բաժիններ՝

Պարզվում է՝ այսքան ժամանակ եգիպտացորենը սխալ ենք եփել

Համեղ և փափուկ եգիպտացորեն վայելելու համար պետք է այն ճիշտ եփել: Coocook.ru-ն ներկայացնում է խորհուրդներ, որոնք կօգնեն այդ հարցում:

1. Եգիպտացորենը կիսել երկու մասի:

2. Եգիպտացորենը դնել կաթսայի մեջ և ջուր ավելացնել:

3. Երբ ջուրը սկսի եռալ, ավելացնել 1 բաժակ կաթ և 70-100 գ կարագ:

4. Եգիպտացորենը պետք է եփվի ևս 8 րոպե և այն պատրաստ է:

5. Պատրաստի եգիպտացորենի վրա աղ ցանել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս