Բաժիններ՝

Հրաշալի նախուտեստ տոնական սեղանի համար

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 400 գ
2. Ֆետա պանիր – 200 գ
3. Սխտոր – 1 ատամիկ
4. Թթվասեր – 3 ճ/գ
5. Կանաչիներ
6. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրը անցկացնել քերիչով:

2. Կանաչիները մանր կտրատել, սխտորը ճզմել:

3. Ավելացնել պանրին: Այնուհետև ավելացնել թթվասերը, համեմել աղով և պղպեղով, խառնել:

4. Լոլիկների վերին հատվածը կտրել և հեռացնել միջուկը:

5. Լոլիկները լցոնել ստացված զանգվածով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս