Բաժիններ՝

Պանրային ապուր՝ գուրմանների համար

Բաղադրիչներ

1. Հալած պանիր – 2 հատ
2. Կարտոֆիլ – 4 հատ
3. Գազար – 1 հատ
4. Սոխ
5. Բուսայուղ
6. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության
7. Կանաչեղեն՝ ըստ ցանկության
8. Հավի կրծքամիս – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամսից արգանակ եփել:

2. Կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել:

3. Գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով:

4. Սոխը մանր կտրատել:

5. Կանաչին մանր կտրատել:

6. Հալած պանիրն անցկացնել քերիչով կամ խորանարդաձև կտրատել:

7. Հավի արգանակին ավելացնել կարտոֆիլը և 15 րոպե եփել՝ եռալու պահից սկսած:

8. Այնուհետև ավելացնել մյուս բաղադրիչները:

9. Բուսայուղով տապակել սոխը և գազարը, ավելացնել ապուրին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս