Բաժիններ՝

Նախաճաշ՝ 5 րոպեում. կուտեն նույնիսկ նրանք, ովքեր կաթնաշոռ չեն սիրում

Բաղադրիչներ

1. Սպիտակաձավար – 5 ճ/գ
2. Շաքարավազ – 4 ճ/գ
3. Ձու – 3 հատ
4. Կաթնաշոռ – 2 տուփ
5. Թթվասեր – 200 գ
6. Աղ՝ ըստ ցանկության
7. Քացախով հանգցրած սոդա – 0.5 թ/գ
8. Չամիչ

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները՝ բացի չամիչից, խառնել:

2. Այնուհետև ավելացնել չամիչը:

3. Լցնել կաղապարների մեջ և թխել՝ մինչև վարդագունի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս