Բաժիններ՝

Դիետիկ բաղադրատոմս՝ ֆրանսիական խոհանոցից

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
2. Լոլիկ – 2 հատ
3. Սոխ – 2 հատ
4. Ձու – 1 հատ
5. Անյուղ պանիր – 100 գ
6. Բնական յոգուրտ – 1 ճ/գ
7. Սև աղացած պղպեղ, աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավը մանր կտրատել:

2. Ձուն հարել, ավելացնել հավի կտորներին, համեմել աղով և աղացած պղպեղով:

3. Լոլիկը շերտատել:

4. Սոխն օղակաձև կտրատել:

5. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:

6. Տապակը պատել ձիթայուղով: Առաջին շերտով շարել հավի կտորները:

7. Երկրորդ շերտով շարել սոխը:

8. Սոխի վրա դնել լոլիկները:

9. Լոլիկների վրա յոգուրտ տարածել:

10. Վերջին շերտը պանիրն է:

11. Ջեռոցի մեջ եփել հավն այնքան ժամանակ, մինչև պանիրը ոսկեգունի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս