Բաժիններ՝

Լավագույն սոուսն աղցանների համար

Բաղադրիչներ

1. Թարմ վարունգ – 2 հատ
2. Փափուկ սերուցքային պանիր – 100 գ
3. Թթվասեր – 2 ճ/գ
4. Սխտոր – 1-2 ատամիկ
5. Սամիթ – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

1. Վարունգն անցկացնել մանր քերիչով:

2. Ավելացնել մանրացված սխտորը և կանաչին, թթվասերը և փափուկ պանիրը:

3. Լավ խառնել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս