Բաժիններ՝

Սնկով լցոնված կաղամար

Բաղադրիչներ

1. Կաղամար – 6 հատ

2. Շամպինիոն – 300 գ

3. Պանիր – 100 գ

4. Սոխ – 1 հատ

5. Սխտոր – 2 պճեղ

6. Մաղադանոս – 2 ճյուղ

7. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

8. Սև աղացած պղպեղ

9. Լայմ – 1 հատ

10. Աղ

11. Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

1. Մաղադանոսը լվանալ, սոխը և սխտորը մաքրել, մանրացնել: Սունկը խորանարդաձև կտրատել, պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:

2. Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, սոխն ու սխտորը տապակել, ավելացնել սունկը և խառնելով տապակել 7 րոպե:

3. Սունկը մի փոքր սառեցնել, խառնել մաղադանոսի և պանրի հետ, աղ և պղպեղ ցանել:

4. Ստացված զանգվածով լցնել կաղամարները և տապակել նույն տապակի մեջ մոտ 15 րոպե:

5. Մատուցել լայմի և կանաչու հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս