Բաժիններ՝

Ի՞նչ պատրաստել սնկից. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Մեծ սունկ – 4 հատ
2. Կապույտ պանիր – 100 գ
3. Ընկույզ – 25 գ
4. Ուրց – 4 հատ
5. Կարագ – 40 գ
6. Համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան: Մաքրված սնկերը դնել տապակի մեջ, ոտքերը հեռացնել:

Կարդացեք նաև

2. Սնկերը լցոնել պանրով, տապակած ընկույզով, ուրցով և կարագով: Համեմել ըստ ցանկության:

3. Սնկերը եփել ջեռոցում 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս