Բաժիններ՝

Պանրից գնդիկներ

Բաղադրիչները՝

  • 200 գ ծովախեցգետնի միս (ձողիկներ)
  • 200 գ պինդ պանիր
  • 12 հատ անկորիզ ձիթապտուղ
  • 12 հատ նուշ
  • 2 հատ խաշած ձու
  • 3 պճեղ սխտոր
  • 3 ճ/գ մայոնեզ
  • 3 ճ/գ սամիթի կտրտած տերևներ

Պատրաստման եղանակը

Ծովախեցգետնի միսը կամ ձողիկները մանր քերիչով անցկացրեք:

Յուրաքանչյուր ձիթապտղի անցքի մեջ մեկական նուշ մտցրեք:

Պանիրն ու ձուն խոշոր քերիչով քերեք, սխտորը մանրացրեք, խառնեք մայոնեզի հետ:

Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորեք, յուրաքանչյուր գնդիկի մեջ մեկ հատ նուշով զեյթուն մտցրեք:

Գնդիկները գլորեք քերած ծովախեցգետնի մսի մեջ ու 20 րոպեով տեղադրեք սառնարանում:

Մատուցելիս գնդիկների վրա կտրտած սամիթ լցրեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս