Բաժիններ՝

Շամպինիոնի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը, որը երբևէ փորձել եք

Բաղադրիչներ

1. Շամպինիոն – 300 գ
2. Թթվասեր – 3 ճ/գ
3. Սոխ – 1 գլուխ
4. Ձիթայուղ
5. Աղ, քարրի և քիմիոն

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը և սունկը մանր կտրատել: Սոխը ձիթայուղով շոգեխաշել, մինչև ոսկեգունի:

Կարդացեք նաև

2. Սոխին ավելացնել սունկը, շոգեխաշել մոտ 20 րոպե:

3. Համեմել աղով և ավելացնել թթվասերը: Խառնել և տապակել սունկը ևս 5 րոպե:

4. Վերցնել տապակը կրակից, ուտեստը լցնել ափսեի մեջ, համեմել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս