Բաժիններ՝

Ընթրիք, որը չի վնասի Ձեր կազմվածքին

Բաղադրիչեր

1. Ձուկ – 150 գ

2. Համեմունքներ

Կարդացեք նաև

3. Կիտրոն – 1 հատ

4. Կանաչ լոբի – 200 գ

5. Աղ – 1/2 թ/գ

6. Կարագ – 20 գ

7. Կիտրոնի հյութ – 1 թ/գ

8. Մաղադանոս – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուկը լվանալ, ապա դնել եռացող աղաջրի մեջ և 10-15 րոպե եփել ցածր կրակի վրա։ Ջրին կանաչի և կիտրոն ավելացնել:

2. Լոբին լվանալ հոսող ջրի տակ, լցնել կաթսայի մեջ, աղ ավելացնել ու եփել:

3. Պատրաստի լոբուն ավելացնել աղ, պղպեղ, կարագ, մաղադանոս և կիտրոնի հյութ։ Մատուցել ձկան հետ միասին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս