Բաժիններ՝

Օրվա բաղադրատոմսը. գառան խորոված

«Кувшин» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Ռուսլանի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Գառան միս – 2 կգ
2. Աղ – 13 գ
3. Չոր թարխուն – 2 գ
4. Արևածաղկի ձեթ – 150 գ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Գառան միսը կտրատել, աղ ցանել, ավելացնել չոր թարխունը, ձեթ լցնել, լավ խառնել, ծածկել, թողնել 6-12 ժամ։

2. Որքան երկար է միսը մարինացվում, այնքան ավելի նուրբ կլինի: Միսը շամփուրների վրա անցկացնել և խորովել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս