Հրաշալի սոուս նրբաբլիթների համար, և ոչ միայն
Բաղադրիչներ
1. Դառը շոկոլադ – 35 գ
2. Խտացրած կաթ – 120 գ
3. Կակաո – 1 ճ/գ
4. Կարագ – 15 գ
5. Սերուցք (10%) – 60 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Կարագը և շոկոլադը հալեցնել ջրային բաղնիքի վրա:
2. Աստիճանաբար ավելացնել կակաոն, կաթսան վերցնել գոլորշու վրայից: Լավ խառնել: Լցնել մնացած կակաոն, կրկին խառնել:
3. Զանգվածին ավելացնել խտացրած կաթը: Խառնել և լցնել սերուցքի կեսը: Կրկին խառնել: Լցնել մնացած սերուցքը, խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը