Բաժիններ՝

Ամանորյա խորտիկ «Պանրային գնդիկներ»

Բաղադրիչներ

1. Պանիր – 200 գ
2. Կարտոֆիլի չիփսեր (պանրային) – 200 գ
3. Ձիթապտուղ – 100 գ
4. Մայոնեզ – 2 ճ/գ
5. Սխտոր – 2 պճեղ
6. Կանաչի (զարդարման համար)

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրը քերել, ավելացնել ճզմած սխտորը: Ավելացել մայոնեզը և լավ խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել՝ կենտրոնում ձիթապտուղ:

3. Կարտոֆիլային չիփսերը վերածել փշուրի:

4. Պանրային գնդիկները թավալել չիփսի փշուրների մեջ:

5. Շարել ափսեի մեջ, զարդարել կանաչիներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս