Բաժիններ՝

Մեղրային թխվածքաբլիթներ՝ պատրաստված դարչինով

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 2 հատ

2. Շաքարավազ – 130 գ

3. Մեղր – 2 ճ/գ

4. Սոդա – 0.5 թ/գ

5. Դարչին – 1 ճ/գ

6. Ալյուր – 1.5 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Մեղրը տաքացնել, ավելացնել շաքարավազ, ձու, սոդա, խառնել:

2. Ավելացնել դարչին:

3. Լցնել մաղած ալյուրը:

4. Խմոր հունցել:

5. Ձևավորել գնդիկներ, շարել յուղաթղթով պատված տապակին: Թխել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե: Մատուցել սառը վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս